04/09/2013

Sirkusjuhlat

 
Sunnuntaina juhlittiin sirkusteemaisesti. Pienokainen täytti hiljattain kolme vuotta ja osasi jo odottaa juhlia kuin kuuta nousevaa. Tupa oli täynnä juhlavaa, mutta rentoa ja kotoisaa tunnelmaa - aikuisten rupattelua ja lasten leikkejä. Omasta mielestäni bakkanaalit olivat tosi kivat ja niin uskoisin vieraidenkin ajattelevan. Sääkin oli aivan ihanan aurinkoinen ja lämmin ja pihalla vietettiin paljon aikaa.

Ompelemani sirkusteatteri oli pystytetty ulos pyykkinarulle ja erilaisista esityksistä nauttivat niin esiintyjät kuin yleisökin. Kankaat ovat kirppiskamaa, myös viirinauhassa käytetyt. Iso pino teemaan sopivia kuoseja hintaan 4 puntaa. Olin myöskin ommellut lapsivieraille kangaspussukat, joihin laitoin ilmapalloja, väritettäviä pieniä sirkushahmoja ja rusina-askin. Pussukat ongittiin teatterista leikkiongella.

Kirpparilta löytyi myös hauska metallinen party-kyltti kuin tilauksesta kahdella punnalla. Se ripustettiin etuoven viereen talonumeroon juhlien ajaksi./ / /The circus birthday party we threw last weekend was a great success. I thought the atmosphere was lovely and all guests seemed to enjoy themselves. The kids had a lot of fun playing with toys, reading books and running around outside. The absolutely beautiful weather made it all just perfect.4 comments:

Citymami/Eva said...

Hei!

Terveiset Suomesta. Löysin blogiisi Pinterestin kanssa ja aivan ihanat kuvat ja ideat :)!

Terveisin, Eva

Maija said...

Kiitos, Eva! Ihanaa saada Suomesta terveisiä. Mukavaa, että eksyit tänne!

Anonymous said...

Oon ihastunut blogiisi,aina väliin pakko käydä kurkkaamassa onko uutta!<3mä koluan kans kirppareita,suomessa kylläkin.toisen romu on toisen aarre.

Maija said...

Kiitos <3