14/10/2013

PikkupiironkiTässä on viimeisin aarteeni iki-ihanalta torstaitorilta. Vanha, vanha pikkuruinen piironki, jonka ostin viidellä punnalla ja kuljetin kotiin pyöräntarakalla. Yllättävän painava ja hyvää tekoa. Joku edellisistä omistajista oli maalannut tämän kaunokin valkoiseksi, mutta minun mielestäni vähän liian rennolla otteella, ja maali oli pahasti kulunutkin. Puhdistuksen jälkeenkin pinta näytti epäsiistiltä ja vaikka vanhasta ja kuluneesta tyylistä pidänkin, ei se istunut meidän muuhun sisustukseen. Niinpä hioin sen ja maalasin ensin tartuntapohjamaalilla ja sitten kalustemaalilla. Söpöt metallinupit jätin sellaisekseen kuluneine punaisine maalipintoineen.

Pikkupiironki löysi paikkansa lapsen huoneesta./ / /Here's my latest treasure. I found it last week at the vintage and crafts market and got it for five pounds. I think it must be pretty old. It's surprisingly heavy and was in very good condition, only someone had painted it quite poorly and the surface was in pretty bad condition overall. I do like the distressed look on furniture, but that just didn't match the rest of our decor at all.

So I sanded it, painted with a primer and finished with a paint meant for furniture. The cute little red knobs I left as they were.

The little dresser found its place in the little girl's room.


2 comments:

Tiia said...

Tulipas siitä kyllä hieno ja raikas!

Maija said...

Eikös tullutkin! :) Joskus se pääsee vielä johonkin aitiopaikalle.