05/03/2014

Kebnekaise (2104 m) in the house


Pitäiskö ja pitäiskö - tätä hankintaa ollaan emmitty jo vuosia. Tänään tuli tekstari: "Sulle tulee paketti", ja samassa ovikello kilahtikin.

Kiva yllätys lapselle, kun haen hänet päiväkodista - pääsee köllähtämään Kebnekaiselle. Säkkituolin pieni koko on siitä kiva, ettei se vie älyttömästi lattiatilaa ja on tietenkin lapselle sopiva. Kesällä tämä on mukava istuskelupaikka parvekkeellakin. Käy myöskin rahista.

Little Red Stugan Kebnekaise-säkkituoli Fine Little Dayn kaupasta/ / /We've been meaning to get this awesome pouf forever. Unexpectedly I got a message today: "You're going to get a parcel" and the next thing I knew I got a delivery in a large cardboard box.

I like the small size of the pouf - you don't lose a lot of floor space and it's light to move around. It will also be a cosy place to sit on in the balcony in the summertime. And you can use it as a tuffet under your feet, too.

Kebnekaise pouf by Little Red Stuga from the Fine Little Day Shop


7 comments:

Anonymous said...

Onpas tosi kiva huone teidän tyttärellä ja uusi rahi mainio. Meinasinkin kysellä, josko päästäisit meidät kurkistamaan lastenhuoneeseen. Minulla myös parhaillaan lastenhuoneen sisustuspuuhat alle vuosikkaalle neidille :)

Anonymous said...

Nimimerkki unohtui, Johanna täällä :)

Maija said...

Kiitos, Johanna! Sisustus on vähän vielä kesken, kun ollaan vasta muutettu, mutta kyllähän tuo on jo ihan viihtyisä :) Varmasti myöhemmin laitan lisää kuvia.

Mukavaa puuhaa se on, pidä hauskaa! :)

Niina said...

Kaunista teillä on tuon pienen nurkan perusteellakin, Tosi ihana tuo säkkituoli, en ollut tuota aiemmin nähnytkään. Eikös ole ihanaa sisustaa uutta kotia, se on mun mielipuuhaa!

Maija said...

Kiitokset, Niina :)

Onhan se sisustaminen ja suunnittelu aina mukavaa puuhaa. Tämä on vastavalmistunut vuokra-asunto ja oikeastaan ihan leppoisaa näin, ettei tarvitse tehdä mitään remppaa ja kaikki toimii.

Niin, tuo "pieni nurkka" on oikeasti aika iso osa tästä meidän kodista, ei ole neliöillä pilattu ;)

Tiia said...

Onpas hieno ja varmasti kiva istua ja peuhata sen kanssa. Mullakin on ostoslistalla Marimekon valkoinen säkkituoli, jonka malli muistuttaa hieman tuota. Jonakin päivänä se vielä tulee olkkariin. :)

Raikkaan ja kivan näköistä muutenkin!

Maija said...

On ollut kyllä mieluisa ja huomaan itsekin istuskelevani siinä mielellään :)

Kiitos vaan, sisustus on mennyt nyt jostain syystä paljon värikkäämmäksi.