09/05/2014

Espanjan tuliaisia

Mukaan ei (tarkoituksella) tarttunut paljonkaan tavaraa, ainoastaan jotain mistä oikeasti tykättiin kovasti ja saatiin tingittyä todella edulliseen hintaan.

Lapsi sai hauskan marokkolaisen kamelinnahkaisen pallin, mikä tietysti täytettiin vasta kotona parilla sohvatyynyllä ja sanomalehtipaperilla. Se vähän hakee vielä muotoaan kuljetuksen jäljiltä ja kaipaisi vielä lisää täytettä. Tytölle tuotiin myös hieno vihreä puinen kahden euron viuhka, josta lapsonen tuli ikionnelliseksi, sellaista kun on jostain syystä toivonut itselleen jo pitemmän aikaa. Viuhka piti heti tänään viedä päiväkodin show&tell -esineeksi ja ylpeänä sitä esiteltiinkin kavereille jo eteisessä.

Äiti sai hellehatun, jolle toivottavasti on käyttöä myös Suomessa tänä kesänä, ja vuohennahkaisen käsilaukun. Olisi varmaan pitänyt ostaa viisi, olen nimittäin etsinyt itselleni uutta laukkua jo kuukausikaupalla löytämättä mieluisaa Suomesta tai Englannista.

Ja isälle? Viiniä ja The Olive Branchin omista oliiveistä puristettua öljyä. Äitikin saattaa päästä osille./ / /Something we brought home from Spain. A leather tuffet made of camel skin for the little one, a hat and a handbag for myself, and for daddy? Wine and olive oil (mummy might get some, too).3 comments:

Saija said...

Kivoja löytöjä ja tosi ihana tuo laukku! Jotain tuollaista olen itsekin etsiskellyt, mutta löytänyt vain vähän sinne päin-yksilöitä. Kirpparilta löysin viime vuonna kivan, mutta se on jotenkin tosi painava, enkä meinaa aina jaksaa kantaa sitä. :)

Liinu said...

Hienoja laukkuja! Vihdoinkin löysit omasi :) Ja muutkin tuliaiset ovat ihania.

Maija said...

Kiitos kommenteista, Saija ja Liinu! :) Vanhat kirpparilta ostetut suosikkilaukut alkaa olla hajoamispisteessä, joten uusi tuli kyllä tarpeeseen. Toivottavasti se on myös kestävä.