14/05/2014

Woodkins


Kierrätyskeskuksessa käteen osui tällainen Woodkins-merkkinen puinen vaatesuunnittelunukke (näin pakkauksessa esitellään). Oli sen verran yksinkertaisen hauskan näköinen keksintö, että päätin sijoittaa siihen 1,50 euroa. Mukana oli erilaisia kankaita ja nauhanpätkiä (ihania ysäri..) ja leikkasin omista tilkuista vielä muutaman lisää.

Nuken ilmeen voi vaihtaa magneettisilla irtopäillä ja vaatteiden vaihto käy simppelisti nostamalla päällimmäisen "reikälevyn" ja asettelemalla tilkkuja ja nauhoja nuken ylle. Kun levyn painaa takaisin, muotoutuvat kankaat hauskasti vaatteiksi.

Pakkauksen mukaan "toy of the year 1999"./ / /Found this fun piece of toy at a recycling centre. I've actually never seen one before, but seems like these Woodkins "wooden pals" are or at least have been pretty popular. No wonder, I love the simple design.

You can very easily create all kinds of outfits for the doll just by lifting the top board and placing fabric scraps on the figure. There are also four different magnetic faces.

The case they were in says it's "toy of the year 1999".


4 comments:

Tanja said...

Onpa hauska idea tuossa lelussa. Tuostahan vois ihan aikuisellekin olla hyötyä suunnittelussa.

Maija said...

Niin voisikin, Tanja. Ainakin väriyhdistelmiä on helppo mallailla.

Niina said...

Eikä, ihan mahtava! Onko tuollaisia oikeasti olemassa. Hauskat nuo erilaiset naamat, mutta siitä puuttuu se "Tämä ei toimi nyt ollenkaan" -ilme :)

Maija said...

Niinpä, Niina! En minäkään muista koskaan tämmösiä nähneeni :) Nyrpeä ilme olisi hyvä lisä :D "Make it work!"