06/06/2014

Kesähepenet / Summer dresses


Ompelin pari mekkoa tyttärelle. Kukallisen tein vanhasta pöytäliinasta, lähinnä päiväkodin kevätjuhlaa varten, mutta eiköhän sille muutakin käyttöä tule. Raitakangas ja puunapit ovat kierrätyskeskuksesta, ja bussikuvioinen kangas löytyi vähän aikaa sitten kangaskaupan palalaarista. Kaavat ovat Mekkotehdas-kirjasta. Hyvä kirja, jossa on paljon ja monipuolisia mekkokaavoja. Meillä ei ihan niin tyttömäistä meininkiä ole harrastettu, mutta kaavanhan voi aina lyhentää sopivaksi tunikan ompeluun, jos tykkää käyttää enemmän housuja.

P.S. Oranssi väri loistaa kuvissa vähän turhan kirkkaana, jostain syystä tuota oranssin ja pinkin yhdistelmää on aika hankala kuvata niin, että se näkyisi kuvissa ihan luonnollisina sävyinä./ / /I sewed a couple of summer dresses for our daughter this week. The flower patterned is made of a vintage tablecloth. I don't think our little one is really a girly girl type, and she's almost always wearing pants... Anyway, the flower dress is for her nursery spring concert, and hopefully we'll have other suitable opportunities to use it during the summer.

4 comments:

Little Leaves said...

Beautiful :)

Maija said...

Thank you :)

Niina said...

Upeaa väriloistoa. Tosi raikkaat!

Maija said...

Kiitos, Niina :) Molemmat mekot olivat tänään käytössä. Eivät estäneet esimerkiksi trampoliinilla pomppimista tai kuperkeikkojen tekemistä, tosi hyvät ja käytännölliset mekot siis!