17/07/2014

Maileg


























































































Kristiansandissa ystävämme veivät meidät mahtavaan putiikkiin, joka oli kuin satumaa. Täynnä kaikkea aivan ihanaa lasten tavaraa, esimerkiksi näitä tanskalaisia Mailegin pehmoleluja. Ihastuimme kaikki tähän isoon pelleen ikihyviksi. Ostimme myös lapselle synttärilahjan, mikä on kooltaan aika paljon pienempi - tämä pellehän olisi ollut aika hankala pitää yllätyksenä, etenkin kun mukana oli vain käsimatkatavarat. Pellestä on tullut ihan paras kaveri - sitä on niin kiva halailla, sen kanssa voi tanssia ja sitä on helppo kantaa olkapäillä. Jotenkin kummallisen inhimillinen tyyppi.



/ / /



Our friends took us to an amazing little shop in Norway - our child was so in love with all the things in there and so were we. This clown we bought is from Danish Maileg. He's so nice to cuddle with, dance with and easy to carry on your shoulders. Adorable character.




2 comments:

Tiia said...

Oiii, noi Mailegin lelut on niin ihania! Manna sai apinan ja pupun ekana joulunaan ja etenkin pupu on vielä kovasti leikeissä mukana. Harmi että ovat aika hinnakkaita ainakin täällä. Tuo pelle on aivan ihana!

Maija said...

Ai kun kiva, Tiia! Joo, onhan niillä hintaa, mutta tuntuvat olevan hyvää tekoa ja niin hienoja.