09/07/2014

Ruukkurakkaus / Lovely flower pot

Ihana ruukku löytyi eräältä puutarhalta viiden euron hintaan ja istutin siihen myös sieltä ostetun mansikan. Ensimmäiset omat mansikat on jo syötykin, ruukusta sekä viljelyksiltä. Kannellinen lasinen voirasia tms. säilytysrasia löytyi kierrätyskeskuksesta, missä kaikki astiat olivat myynnissä puoleen hintaan. Samasta paikasta löytyi taustalla näkyvä lasitettu tumma ruukku. Parvekkeen pöytä on tori.fi:stä, sen jalat ovat metallia ja minusta kiva ja käytännöllinen yksityiskohta ovat nuo pyörät./ / /Somethings I've found recently. The pot with the "scallop" decoration stole my heart. I planted a strawberry plant in it and we've already had a couple of ripe berries. I also liked the glass jar with a lid, I thinks it's meant for storing butter. The balcony table is a second hand find, too.


3 comments:

Saija said...

Nättiä! Oon kade teidän ihanasta parvekkeesta! :)

Oravanpesän Kati said...

Aivan ihana ruukku, mistä puutarhasta olet löytänyt sen?

Maija said...

Kiitos, Saija! Onhan se kiva kesällä, ihan lisähuoneesta menee. Ja vielä toistaiseksi maisemat on mahtavat, kun ei ole taloja rakennettu eteen.

Kati, Savonlinnasta Pääskylahden puutarhalta. Ostin sieltä myös lehtikaalin taimia, euron kappale. Pääkaupunkiseudulta oli turha etsiä enää toukokuussa.