07/07/2014

Villamatto / Wool rug
Siskon ja tyttöjen kanssa vietettiin jokunen tovi mahtavilla kirpputoriapajilla, mutta niistä löydöistä lisää myöhemmin. Sen sijaan tämä meille täydellinen villamatto löytyi siskoni auton peräkontista. Jotain mutinaa kirpputorille viemisestä kantautui korviini ennen kuin ilmoitin olevani erittäin kiinnostunut pelastamaan mattokaunokaisen. Lankoni oli saanut sen aikoja sitten tuliaisiksi Pakistanista.

Kotiin päästyäni levitin maton tuolle paikalle ja siihen se nyt on jäänyt. Uskomatonta, miten se sitoo koko sisustuksen yhteen aivan kuin juuri tuo matto olisi tästä tilasta puuttunut. Siinä on hitunen oranssia, kuten tuolissa, ja yleissävy on sama kuin seinässä, tummempana vain. Jopa halveksimaani tummaan lattiaan se sopii hyvin. Ja kumma kyllä, tämä meidän pieni kotimme näyttää maton kanssa isommalta kuin ilman sitä./ / /My sister was about to take this rug to a second hand shop, but fortunately I saw it and took it home with me! It's almost too perfect, in my opinion. A relative originally brought it from Pakistan years ago. It combines all the elements in our tiny rental apartment, so happy with it!

5 comments:

Liinu said...

Hei, ihan täydellinen! Kävipä tuuri, ettei sisko ehtinyt viedä kirpparille. :D

Niina said...

Tosi kaunis ja sopii tuohon tilaan tosiaan täydellisesti. Ja nyt mun pitää hehkuttaa muutenkin tuota huonetta: seinä on ihanan värinen ja valokirjan on huippu. Silmä lepää!

Soittaako teillä joku kitaraa? Aloin viime viikolla harjoitella ja olen ihan koukussa, se on sitten hauskaa puuhaa!

Maija said...

Onpa kiva, että olette samaa mieltä matosta :) Niinpä, Liinu, ihmeellinen tuuri! :D

Niina, kiitos kommenteista ja kehuista! Seinähän oli jo valmiiksi tuon värinen - aika jännä valinta uuteen vuokra-asuntoon, mutta tykkään kyllä! Valokirjain bongattiin vuosia sitten jonkun sisustusblogin kautta. Se on jostain kyltistä, olemme miettineet, että ehkä sanasta Blaupunkt :) Mutta on siis tuunattu toimivaksi valaisimeksi.

Mieheni on harjoitellut vähän kitaransoittoa. Kitara on kirpparilta Englannista. Pitäisiköhän minunkin kokeilla!

Sar P said...

Matto tosiaan sopii hyvin tuohon tilaan. Hieno tuo seinän sävy vuoteen takana.
Sinä sanot että halveksimani tumma lattia. Meilläkin on, ihan oma valinta, nyt aina välillä kaduttaa, olen juurikin sinun blogista käynyt kurkkimassa miten sitä voisi hyödyntää. Minusta teillä toimii.

Maija said...

Kiva kun kommentoit, Sar P! Hauska kuulla mielipiteitä lattiasta. Meilläkin on yhdessä aikaisemmassa omassa asunnossa ollut juuri tällainen tumma lattia ihan kauttaaltaan, oma valinta oli. Sen jälkeen taas laitettiin lähes valkoinen seuraavaan kotiin.

Tässä asunnossa valinta on minusta vähän huono, koska kämppä on niin pieni ja minusta se tuntuu kutistavan tilaa entisestään. Olen myös etsinyt netistä kuvia, missä olisi ihan tumma lattia, ja kyllä se monesti näyttää oikein hyvältäkin!