06/01/2015

Lapsille / For the children













Sekalaisia löytöjä ja tekeleitä tällä kertaa.

Kolme aivan ihanaa lastenkirjaa, joiden lukemiseen ei itsekään kyllästy: Mieheni hankkimat Jon Klassenin kirjat ja lahjaksi saatu huippukiva The Odd One Out. Silloin, kun lapsi oli vielä ihan pieni, eikä ymmärtänyt englantia, käänsin hänelle hyviä englanninkielisiä lastenkirjoja suomeksi.

Pinokkio-sätkynukke on sunnuntainen löytö Kattilahallin kirpputorilta, laatikosta, jossa tavarat olivat ilmaisia!

Pusero ja pienet kassit on ommeltu kierrätyskankaista ja ne ovat menossa Rõõmin putiikkiin myytäväksi.



/ / /



A few things we've found or made, for kids. My husband has bought the books by Jon Klassen, they're awesome. The spotting book was a lovely birthday present from dear friends.

Last Sunday I visited a big flea market and found the Pinocchio puppet in a box full of stuff for free!

The blouse and the little shopping bags will be for sale in our boutique. I sewed them from second hand fabrics.




4 comments:

  1. Kivanoloisia kirjoja. Minunkin pitäisi hommata jotain helppoa englanninkielistä lukemista meidän eskarille, etteivät hänen englannintaitonsa ruostu.

    ReplyDelete
  2. Niina, voisin kirjoittaa sulle listan meidän suosituimmista englanninkielisistä kirjoista, mitkä voisivat olla sopivia :)

    ReplyDelete
  3. Oi, minun suosikkikirjoja on suomennettuina säikähtänyt kilpikonna ja hattunsa kadottanut karhu. Töissäkin molemmat on kovin tykättyjä. Varsinkin hatusta kovasti keskustellaan; hävisikö ja löysikö jänis sen, vai oliko ryökäle :)

    ReplyDelete
  4. Kiitos kommentista, Kikka! Miten mä en edes tajunnut ottaa selvää, että onko näitä suomennettu - onpa hyvä, että sekin tuli nyt ilmi. Joo minustakin on hauskaa, että noin yksinkertaisella tarinalla ja kuvituksella voi saada aikaan niin mielenkiintoisen kertomuksen :)

    ReplyDelete