31/10/2011

Inspiraation lähteilläTerveisiä maaseudun lumoavasta hiljaisuudesta. Vanhempani asuvat onneksemme ja onneksensa isoisäni mansardikattoisessa kotitalossa keskellä ei-yhtään-mitään. Viikonloppuna aurinkoinen sää helli meitä ja hilluin tapani mukaan kameran kanssa pihapiirissä.

Vanha navetta on pullollaan aarteita, kuten puusohvia, ikivanhoja ovia, hetekoita, lipastoja, rekiä ja tietysti mystistä vanhan rakennuksen hiljaista tunnelmaa. Tällä kertaa lähdimme kotiin kainalossa vanha kuution muotoinen lampun lasikupu, joka on ilmeisesti ollut jossakin numerovalaisimena.

Isotätini asui vielä vanhanakin talossa silloin, kun olin lapsi, ja kävimme äitini kanssa häntä tervehtimässä. Kaikki paikat tulivat lapsena jo tutuksi. Iso puutarha oli silloin suurimmaksi osaksi keltaisten puutarhavadelmapusikoiden valtaama - aivan upeaa minusta. Sittemmin taloa vuokrattiin monen vuoden ajan ja vaihtuvat vuokralaiset muokkasivat pihapiiriä nykyaikaisemmaksi. Onneksi äitini on saanut vadelmapusikot taas kukoistamaan.

4 comments:

Liinu said...

Onpa kauniita kuvia, voin ihan aistia tuoksun ja tunnelman, ja kuulla hiljaisuuden.

Aika mahtavat aarreaitat taitaa löytyä sieltä! :D

Maija said...

Koko ensi viikoksi menenkin sinne penkomaan, mahtavaa! :D

Liinu said...

Jos löydät jonkun vanhan, pitkän penkin, jonka kaikki ovat hyljänneet, niin minä voisin huolia :)

Maija said...

Kaikki vanhat penkit on edelleen kovassa käytössä, mutta jos sellainen käy tarpeettomaksi, niin isken kiinni!