21/01/2013

Lapsen huoneesta
Lapsella on meidän kodissa kivoimmat jutut. Todella hauskaa, kun tyttö alkaa olla siinä iässä, että voimme jo pelata yhdessä yksinkertaisia pelejä ja muutenkin kaikessa toiminnassa alkaa olla jotain järkeä.

Valkoinen hylly löytyi vitosella kirpputorin peränurkasta, pukukopista. Sen yläosa oli vaaleanpunainen, joten se sai luonnollisesti uutta väriä pintaan välittömästi. Olen aivan rakastunut siihen. Hylly on ilmeisesti jonkun omin käsin nikkaroima. Hyvää työtä ja maalipinta oli moitteettomassa kunnossa (sitä pientä värivirhettä lukuunottamatta).

Pupulamppu on Brightonista ja lapsen nukkumaanmenorituaaleihin kuuluu antaa pupulle pusu ja hali ja sitten sammuttaa siitä valo. Punainen puinen r-kirjain on Fidasta Suomesta. R niinkuin rabbit.

Vanha ihana eläinkorttipeli löytyi kirpparilta tänään 1,50 punnan hintaan. Syksyn tullen minun ja lapsukaisen yhteinen aika hupenee muutamalla päivällä viikossa, kun tyttönen lähtee päivähoitoon. Onneksi löysimme ja saimme ihanan hoitopaikan kävelymatkan päästä tutulta seudulta.
No comments: