29/01/2014

Colour block -tupsupipo
Värikkäät, isot tupsut ovat nyt kivoja. Lapsen pipo valmistui tosi nopeasti helpolla perusohjeella, minkä löysin täältä Kotolivingin sivuilta. Trendikäs colour block -väritys syntyi, kun harmaa lanka loppui kesken.

Ohjeesta sen verran, että koska käyttämäni lanka oli ohuempaa, loin silmukoita 80 kpl ohjeen 70 sijaan. Lopputulos ihan sopiva 3-vuotiaalle.

Huono puoli noissa tupsuissa on se, että ne eivät mahdu pyöräilykypärän alle! Hmm.. velcrotupsu?/ / /I like the big, colourful bobbles on hats right now. This knitted wool hat was very simple to make, following an easy tutorial found on the Finnish Kotoliving magazine's website (in Finnish). I ran out of the grey yarn - hence the trendy colour blocking.

The how-to advises to start with 70 stitches, but as my yarn was thinner I started with 80. It came out perfect for a three-year-old.
2 comments:

Niina said...

Kaunis, ja ihan hyvä juttu, että lanka loppui kesken, tuohan tyylikäs. Fanitan tosiaan niitä tupsupipoja lapsilla ja aikuisilla :)

Maija said...

Kiitti, Niina! Vajaista lankakeristä voisi tehdä lisääkin tällaisia kaksivärisiä pieniä pipoja :) Ja paksummasta langasta tietysti valmistuisi vielä vikkelämmin.