28/07/2014

Lampaat sumussa / Sheep in the fog

Osallistuimme Zermattissa Swiss O Week -suunnistuskisoihin - se oli alunperin siskoni perheen matkan tarkoituskin, ja me vain lyöttäydyimme mukaan reissuun. Osa meistä suunnisti tiiminä, emmekä kolmevuotiaan kanssa tietenkään lähteneet vaikeimpia maastoja koluamaan. Lapselle rastien etsiminen oli jännittävää ja "leimaaminen" eli tunnistuslaitteen piippaaminen rastilla kunniatehtävä. Toisinaan voimien loppuessa isä kantoi tyttöä kantorepussa. Sieltä olikin hauska huudella, kun rasti oli näkyvissä. Maalissa oli aina odottamassa "palkinto", eli vesipullo ja mainospatukka, mikä myös innosti reippaaseen suoritukseen.

Nämä lampaat pilkistivät sumusta eräälle lähtöpaikalle kävellessämme. Äimistelivät varmaankin värikästä joukkoa, mikä rynni innokkaana ohitse ja hetken päästä vähän väsyneemmällä askeleella ylämäkeen takaisin gondolihissille. Sumupilvi taustalla oli kuin valokuvausta varten./ / /We participated the Swiss Orienteering Week in Zermatt and got to see a couple of different settings for the competition. We took part as a team and did it just for fun, with the three-year-old's help. She was eager to find the control points and when she got tired, daddy carried her in the carrier on his back.

These sheep must have been wondering what on earth was going on, when the participants suddenly rushed past them towards the starting point. The fog/cloud behind them made the place look like a huge natural photography studio.

No comments: