28/07/2014

Tutkimusretkellä / On an expedition

Tässäpä ensimmäiset kuvaterveiset Sveitsistä, missä lomailimme reilun viikon ajan. Ohjelmassa oli sekä reipasta seikkailua vuoristossa, että rennompaa oleilua kaupungissa, Genevessä. Seuranamme matkalla olivat siskoni perheineen, joiden kanssa olimme vuokranneet asunnon Alpeilta, Zermattista.

Nämä kuvat ovat tyttöjen retkeltä, jolla käveltiin ja pysähdeltiin paljon, ihasteltiin maisemia, kukkia, kiviä ja hyönteisiä, syötiin eväitä ja otettiin hassuja poseerauskuvia./ / /Greetings from the wonderful Switzerland! We travelled with my sister and her family this time and rented an apartment in the Alps. The last couple of days were a bit different in the city of Geneva.

These first images are from a girls' hike in the forest. Lot's of admiring (views, flowers, stones, insects), walking, enjoying snack and funny photo shoots.
4 comments:

Niina said...

Voi miten upeita kuvia, Maija! Oi sentään, ihan huokailen ihastuksesta.

Maija said...

Ihana kuulla, Niina! Kiitos! Nämä eivät sitten ihan heti lopu.. :)

Maija said...

Täytyy muuten sanoa, että noissa maisemissa minä nautin vaihtelevasta säästä, vaikka yleensä olen vannoutunut auringonpaisteen ja helteenkin ystävä. Nuo pilvet tekivät niin mahtavia muodostelmia vuortenrinteille ja liikkuivat välillä niin aavemaisesti - todella vaikuttavia maisemia. Ja hyvillä varusteilla sitä ulkoilee ihan mielellään sadesäälläkin. Ja kyllähän se aurinkokin paistoi! :)

Niina said...

Minähän en ole mikään porottavan aurongonpaisteen ihminen, niin roikkuvat pilvet iskevät kovaa :) Nimim. syksyä odotellessa