19/08/2014

Back to school


Nyt kun olen aloittanut opiskelun, on pitänyt tietty hankkia muutamia tarvikkeita. Tekstiili- ja vaatetusalan opiskelija tietysti tarvitsee aika paljon muutakin kuin kynän ja kumin - lista on melko pitkä. Luovalla alalla toimineena minulta onneksi löytyy jo valmiiksi yhtä sun toista, mutta jotain kivaa uutta piti saada, ja kaikki uudet hankintani tulivat kyllä myös tarpeeseen.

Täytyy myöntää, että ostin jo kevättalvella Englannista Paperchasestä ihanan ruskeakantisen kirjasen, jossa on muutamia erilaisia sivuja: tyhjiä valkosia, viivotettuja, muovitaskuja (täydellisiä esim. kangastilkuille) ja paperitaskuja. Siinä toivossa siis, että pääsisin kouluun, vaikkei haku ollut edes vielä alkanut. Ja Espanjasta ostin eräältä torilta tuon pienen vihkosen, minkä kanteen myyjä oli painanut ompelukoneen ja lankarullien kuvan. Kuviolliset vihkot nappasin pikkurahalla mukaan Norjasta, tanskalaisesta Søstrene Grenestä./ / /Now that I've started school I naturally need some new notebooks, pens, pencils, rulers… And quite a lot of special stuff for sewing and designing.
1 comment:

Liinu said...

Koulun alkamisessa on aina tiettyä kutkuttelevaa jännitystä, kun hypistelee uusia hankkimiaan tarvikkeita. Elän tunteessa mukana :)
Mistä tuo kalenteri on? Sekin on hieno!