04/08/2014

Vaellusretki Matterhornille / Hiking in SwitzerlandSveitsissä pääsimme viettämään miehen kanssa laatuaikaa kahdestaan, joten ei muuta kuin eväät ja vaatetta reppuun ja jalkaa toisen eteen. Aurinko paistoi heti aamusta ja Zermattista nousimme gondolihissillä Schwarzseehen. Siitä polkua pitkin ylös kohti salaperäistä Matterhornia. Siinä vuorenmöhkäleessä on jotain ihmeellistä. Ehkä vähän pelottavaa, mutta toisaalta se vaikuttaa ihan ystävälliseltä tyypiltä, kunhan siihen vähän tutustuu.

Me kipusimme ylös Hörnlihüttelle aivan vuoren juurelle ja kipitimme alas vähän toista reittiä. Nousua ja laskua tuli niin, että pakarat ja reidet muuttuivat timantiksi.

Onnellisina kivasta vaelluksesta menimme takaisin hissiasemalle, jossa meille kerrottiin, että yksi hissiväli alaspäin ei ollut toiminnassa. Olisi pitänyt mennä hissillä vielä ylemmäs ja jonottaa 1,5 tuntia isompaan hissiin, joka olisi vienyt takaisin Zermattiin. No, reippaina patikoimme kymmenen kilometrin päälle vielä kaksi kilometriä jyrkkää laskua toimivien yhteyksien äärelle. Huippu reissu, kiitos rakas ♥/ / /Me and my husband had the chance to spend some "quality time" together in Switzerland, as my sister was looking after our daughter. Well, this was absolutely the best thing we could think of - hike up to Hörnlihütte to get as near Matterhorn as you can without actually climbing it. Lots of exercise, amazing views and such a fun experience once again with my love.
6 comments:

agatownik said...

What a beautiful landscape. Amazing views, I love the mountains!
Greetings

Maija said...

Thank you, Agata! It was a wonderful adventure :)

Saija said...

Aivan mahtavan näköistä! Teillä on kyllä ollut huikean hieno reissu. Matkakuumeilen jatkuvasti, kun katselen tällaisia kuvia...

Maija said...

Kiitti, Saija! Kyllä nyt on reissattu niin, että on kiva olla taas kotonakin. Mutta eiköhän sitä kohta täälläkin aleta haaveilla seuraavista reissuista, sehän on mukavaa hommaa :)

Unknown said...

Maisemat ovat sitä luokkaa, että tuonne minäkin matkustaisin! Aivan mielettömät! Tuohon kun saisi lisättyä vielä kalastuksen niin mieskiin olisi vamasti myytyä kaveria :)

Maija said...

Terve menoa, Sirpa! :) Kaloja näkyi hyppivän noissa pienissä järvissä, joten ei muuta kuin mies mukaan :)