26/10/2014

Oxford yläilmoista / Oxford viewed from above

Ennen kotiinpaluuta kiipesimme tyttären kanssa vielä sanomaan heipat Oxfordille ylhäältä kirkontornista. University Church of St Mary the Virgin on ehdottomasti paras näköalapaikka keskustassa. Korkeaan torniin kivutaan hyvin kapeita kivisiä kierreportaita ja ylhäällä pääsee ihastelemaan maisemia kaikkiin suuntiin.

Kokonaisuudessaan pieni lomamme oli aivan huippukiva. Oli ihanaa saada viettää aikaa lapsen kanssa kahdestaan ja tehdä yhdessä kaikenlaista hauskaa. On myös tosi mukavaa, kun nelivuotias pysyy koko ajan kärryillä myös englanninkielisessä keskustelussa ja pystyy esimerkiksi ravintolassa esittämään itse tilauksensa, kiitokset ja ole hyvät yms. Toivottavasti lähdetään Isoon-Britanniaan taas pian, ja isäkin pääsee mukaan.


/ / /


Before heading home from Oxford we once again climbed up to the tower of the University Church of St Mary the Virgin. It's definitely the best place in the city centre for viewing Oxford from above. All in all, our trip was fantastic. It was lovely to be able to spend a whole week with my own child, enjoying a relaxing holiday together. Yes, she is four, and an amazing person to travel with.2 comments:

SarP said...

Heti tuli mieleen mun lauantai suosikkisarjat Morse ja Lewis.
Tuonne tahtoo joskus vielä.

Maija said...

Hauskaa, Sar P! Sittenhän sun täytyy ehdottomasti mennä Oxfordiin, kun on niiden sarjojen kuvauspaikka. Ehkä mä puolestaan joskus rupean katsomaan niitä.. :)