25/04/2015

Vihreää rakentamista lapsille ja aikuisille / Green Building - Fantasy Exhibition & Workshops

Jos ei huomiseksi ole tekemistä ja sattuu olemaan näillä kulmilla, niin suosittelen etenkin lapsiperheille Kaapelitehtaan Pannuhallissa käynnissä olevaa Vihreä rakentaminen -näyttelyä ja rakentelutyöpajoja. Huomatkaa myös alakerrassa oleva ihana varjotyöpaja! Koko komeuden tarjoaa ilman pääsymaksua Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkki.

Samalla voi käydä kurkkaamassa millainen meininki tänä vuonna on Kierrätystehtaalla. Sen verran innostuttiin ja aikaa vierähti tuolla rakentelutyöpajoissa, ettei Kierrätystehtaan pöytiä jaksanut enää kovin tarkkaan syynätä. Muutaman kuvan nappasin kuitenkin, ja ehkä esittelen ne täälläkin. Jahka muistan, keitä kyseiset näytteilleasettajat olivat…


Vihreä rakentaminen -fantasianäyttely ja rakentelutyöpajat
Kaapelitehdas, Pannuhalli
25.–26.4. klo 10–17
Vapaa pääsy!/ / /I have to say this was the nicest event for both children and parents that we've attended in a while. This is one of the things why I love living in the capital city area - there's always something creative and inspiring going on. Our four-year-old could easily have spent the whole day building big and small houses with different materials and crafting shadow play objects from metal net and wire.


Green building –  fantasy exhibition made by children, open workshops
Cable Factory, Pannuhalli
April 25th & 26th
Between 10 am and 5 pm
Free admission!
No comments: