24/10/2015

Kierrätyskorupajan tuotoksia / Recycled Jewellery Workshop
Osallistuin tällä viikolla Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen järjestämään kierrätyskorupajaan Nihtisillan tavaratalossa. Ensinnäkin voin suositella tämän perusteella näitä pajoja lämpimästi - tunnelma oli hyvä ja paja oli hyvin järjestetty. Vapaasti käytettävissä olevia materiaaleja oli hylly- ja laatikkokaupalla: kierrätykseen tulleita korujen osia, helmiä, nappeja, nauhoja, vetoketjuja, tietokoneiden osia, ketjuja, lukkoja, huopaa, nahkaa, erilaisia puisia kappaleita jne. Lisäksi käytössä oli työkaluja ja kiinnitykseen kuumaliimaa.

Materiaalien kirjosta sokaistuneena päätin valita yksinkertaisesti palasen mustaa nahkaa, joka oli ilmeisesti osa vanhasta nahkaliivistä. Leikkasin kappaleesta irti saumankohtia ja pitkiä suiroja, joista sitten syntyi korvakoruja, avaimenperä, hiuskoriste ja ruusuke rintapieleen tai vaikkapa kaulahuivin tai kassin koristeeksi.

Näprän kädentaitopajoihin voit ilmoittautua Kierrätyskeskuksen sivuilta, kierrätyskeskus.fi.


Blogiyhteistyö Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa/ / /I attended a workshop this week at the Reuse Centre. We created some jewellery and accessories out of recycled materials - I really enjoyed it. I chose a piece of black leather and crafted earrings, a key fob, a hair accessory and a brooch.
No comments: