14/02/2016

Lapsen huone nyt / 5-year-old's Room
Ollaan mietitty lapsen huoneen seinien maalaamista, inspiraationa esimerkiksi tämä ja tämä. Ehkä siinä samalla jalkalistatkin asettuisivat paikoilleen kuin taikaiskusta.

Mitäs tykkäätte tuosta Kierrätyskeskuksesta löydetystä lampusta? Löysin vielä Itäkeskuksen Kierrätyskeskukseta tuon lampun yläpuolella olevan tauluhyllyn, jollaista en ole saanut aikaiseksi lähteä Ikeasta hankkimaan.

Ikkunalaudalla oleva ihan mahtava puinen laiva on sekin Kierrätyskeskuksesta, luultavasti jonkun koulun puutöissä nikkaroima.

Vähän aikaa sitten asennettiin kattoon kiinnittimet keinulle, renkaille, rekille ja noille köysitikkaille. Seinään laitettiin koukku, johon ne saa nostettua pois tieltä.

Pari taulua pitäisi vielä ripustaa seinälle - lapsen ristiäislahjaksi saama grafiikka ja tuo muotokuva./ / /We've been thinking of painting the walls in our daughter's room, inspiration from here and here, though I'm pretty happy with the way her room looks like right now. There are a few new second hand finds and the rope ladder is finally attached to the ceiling.


6 comments:

SarP said...

Tykkään tosi paljon. En osaa sanoa mistä erityisesti, vaan kokonaisuudesta ja tunnelmasta.

Anonymous said...

Ihana tuo messinkivalaisin! Tuollaisia (kunpa löytäisinkin 2 kpl) olen yrittänyt metsästää vaikka kuinka kauan meidän makkariin, toistaiseksi tuloksetta. Ja muutenkin ihana huone :)
Sanna

MiiMii said...

Hienoja löytöjä ja ihana huone! Mäkin kävin tänään pitkästä aikaa Kierrätyksellä, mut tällä kertaa ei tarttunut mitään mukaan. Teilläkin on noita ihania kaapin avaimia, samoja siis meillä ja olen niihin aivan hullaantunut :)

Maija said...

Kiitos ihanista kommenteista :)

Sar P, koitetaan pitää samanlaista tunnelmaa kaikissa kodin huoneissa, niin kokonaisuus on sitten harmoninen. Sen takia varmasti lapsen huoneestakin on tullut sellainen kuin se on.

Sanna, edellinen vanha pöytävalaisin meni rikki, ja tuo messinkinen löytyi kuin tilauksesta heti. Toivottavasti löydät teillekin kaksin kappalein!

MiiMii, joo nuo avaimet ja yläkaappien salvat ovat niiiin ihanat! Onneksi ovat kaikki tallella.

muenzeeins said...

a beautiful room, very serene... the library in house form is a great idea!

Maija said...

Thanks, muenzeeins! :) I really like that shelf, too!