08/03/2016

Käy pöytään / New BlogMinua pyydettiin bloggaajaksi uudistuneelle sydänmerkki.fi -sivustolle, ja lähdin mukaan mielihyvin. Puuhailen siellä kattauksia ja yleensä keittiön sisustukseen liittyviä juttuja, ja kun kokkailukin on sydäntä lähellä, niin varmasti usein jatkossakin postauksiin sisältyy ruokaohje. Käy katsomassa ensimmäisten postausten vinkit ja tunnelmat täältä ja täältä!

UKKONOOA toki porskuttaa eteenpäin entiseen malliin! Löytyy muuten nykyään myös Instagramista (ukkonooablog), törmäillään siellä!/ / /I was invited to start blogging over at the new and fresh Finnish Heart Symbol website and was happy to accept the challenge. My job there is to create inspiring table settings and share ideas related to kitchen decor. You can check out my first two posts here and here (in Finnish only).

Of course I'll still keep posting here at UKKONOOA as well :) Oh, and I hope I'll see you on Instagram (ukkonooablog)!
7 comments:

Anonymous said...

Heippa!

On pitänyt kysyä teidän ruokapöydästä sellainen kysymys, että onko se kokonaan maalattu Artekin pöytä? Eli onko ruokapöydän pinta myös maalipinnalla, vai onko laminaatilla? Jos maalipinnalla, niin miten hyvin kestää se maali?
Mielessä on ollut hankkia Artekin pöytä, ja toisaalta tekisi mieli kokovalkoista, ja toisaalta sitä laminaattipintaa, ja olen miettinyt mahtaisiko onnistua laminaattipöydän reunojen ja jalkojen maalaus niin että olisi siisti.

Sanna

Maija said...

Hei Sanna!

Pöytä on kokonaan maalattu vanha Artekin pöytä, myös tuolit. Alunperin olivat siis lakatut, kokonaan koivunväriset. Niissä oli kuitenkin niin paljon kolhuja ja kulumaa, että päätettiin paklata ja maalata. Maalasin ensin tartuntapohjamaalilla, ja sitten pari kerrosta kiiltävällä huonekalumaalilla.

Pinta on kestänyt todella hyvin, ja pöytä on siis kovassa käytössä jatkuvasti. Käytetään pöytäliinaa ehkä kaksi kertaa vuodessa. Voihan siihen pikkuhiljaa tulla jotain jälkiä, mutta tässä parin vuoden aikana ei mitään sellaista, minkä takia olisi pitänyt uudestaan maalata. Mun mielestä kiiltävä maali on kestävämpi ja helpompi pitää puhtaana, ja sopii vanhoihin kalusteisiin :)

Maija said...

Ja pinta hiottiin ensin hiomakoneella. Lakkasinkin pöydän ensin, mutta sitten päädyttiin kuitenkin maalaamaan valkoiseksi, eikä ole kyllä yhtään kaduttanut.

Anonymous said...

Kiitos, kiva kuulla :) Näyttää kyllä hyvältä. Me kannettiin juuri tänään sisälle kotiin laminaattipintainen Artekin pöytä, ja tykkään muodosta, mutta jotenkin nyt vähän kauhulla katson sitä että olikohan nyt oikea valinta kuitenkaan, (kun meidän koti ei niin minimalistinen designklassikkohenkinen ole kuin mitä tuo pöytä ehkä vaatisi) häälyin kesästä asti koivuisen maalattavan ja tämän laminaattipinnan välillä. Jotenkin ahdistaa miten huono ole tällaisissa valinnoissa :)

Maija said...

Älä huoli! Artekin pöytä ei voi koskaan olla huono valinta ;)

Johanna said...

Oh, ihanat kuvat! Eritoten nuo jossa munia. Mukavaa pääsiäisen odotusta ja onnea uudelle blogille!

Maija said...

Kiitos paljon, Johanna! Kyllähän tässä hommaa riittää, mutta onhan se mieluisaa tekemistä. Leppoisaa pääsiäisen odotusta sulle myös! :)