30/08/2016

Paljon onnea vaan / Happy BirthdayMuistatteko millainen kakku oli viime vuonna? Karvainen kissakakku. Tänä vuonna sitten pupu, vaikka vähän aikaa sitten tytär vielä haaveili musta aukko -teemaisista synttäreistä. Musta aukko -kakku?? Mieli muuttui kuitenkin, mutta tuota pupun naamaa ja ilmettä sitten piirrettiin ja hiottiin viimeiseen asti, että siitä tuli juuri tuollainen. Koristeiden alla piilee helppo porkkanakakku, mikä sopi minusta hauskasti pupuaiheeseen.

Näitä kuvia löytyy myös Sydänmerkin Käy pöytään -blogista, missä on tarkempaa selostusta myös muista tarjoiluista. Ohje esimerkiksi tuohon meillä tosi suosittuun suklaiseen papukakkuun löytyy Pähkinä ja manteli -blogista.

Vielä vinkki juhlien järkkääjille: Jos ei omista tai halua hankkia isoa kallista juhla-astiastoa, voi hankkia pikkurahalla kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista vanhoja eriparisia lautasia ja kuppeja. Kattaus näyttää hauskalta, eikä tarvitse niin pelätä kalliiden astioiden rikkoutumista. Meiltä noita eriparisia lautasia löytyy vino pino, mutta kuppeina ollaan käytetty ihan arkisia Teema-mukeja. Juhlakupit siis metsästyslistalle!

Virkattu koristenauha oli käytössä myös viime vuoden synttärikekkereissä. Ostin kierrätyskeskuksesta silloin kaksi pientä virkattua liinaa, jotka oli koottu neliöistä. Purin liinat ja tein niistä pitkän koristenauhan./ / /We celebrated our daughter's birthday on Sunday. The bunny cake was her request and I was happy to bake it. It's a decorated carrot cake - I think carrot goes well with the bunny theme... The flowers were picked from our allotment.
6 comments:

Unelmaa leipomassa said...

Kauniita kuvia ja upea kakku, tosi söpö! :)

Maija said...

Kiitos paljon, Unelmaa leipomassa! :) Jännityksellä odotan, että mitä toiveita kakun suhteen taas ensi vuonna on :D

muenzeeins said...

really looks like a wonderful and magical day, the cakes seem delicious!! I'll keep the idea of the leaves to make motives on the cakes.

musta hana said...

Nice!

Tintti - Valkoisia Haaveita said...

ompas söpö kakkunen :) Hyviä kuvia muutenkin :)http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

Maija said...

Kiitos, musta hana ja Tintti! :) Kiva kun kommentoitte!
Thanks, muenzeeins! It was a wonderful day and everyone thought the cakes were great - I'm happy :)