15/05/2017

Pahviaskartelua / Simple Cardboard Animals
Niin se vain hetkessä muuttui tylsä roskiksesta kaivettu pahvikasa ilmeikkäiksi itsetehdyiksi leluiksi, joista luultavasti riittää iloa pitkäksi aikaa. Tämän pahvilinnan rakentamisesta on melko tarkalleen kolme vuotta, ja lapsi leikki sillä viimeksi eilen vaikka kuinka pitkään.

Tuollaisen esikouluikäisen kanssa askartelu on niin hauskaa - ideoista ei todella ole pulaa ja kun materiaalit ovat simppelit, niin valmista tulee vauhdilla. Tähän tarvitsee vain pahvia, sakset ja mustan tussin.

Lapsen keksimistä yksityiskohdista aivan mainioita olivat esimerkiksi vesisuihku norsun kärsästä, kilpikonnan liikkuva pää, jonka saa vedettyä kilven sisään, ja palmusta irrotettava kookospähkinä./ / /I placed some cardboard (from the bin), scissors and a black marker on the table and this is what they had turned into with the help of a 6-year-old in about an hour.

I can't get enough of her imagination and enthusiasm. She's so into crafts and never tells me she's not interested. The time will probably come, though, sooner or later :D

I hope you like it. Have a great week!
No comments: