18/03/2014

Rufus Helsingissä
Paluumuuttajan iloja: tutut lapsenvahdit. Vaikka meillä oli Englannissakin aivan ihana Alice, ei häntä tullut kovin usein pyydettyä lasta hoitamaan. Tällä kertaa rakkaat kummit ottivat tyttömme hoiviinsa, kun äiti ja isä riensivät konserttiin. Kävimme myös Oxfordissa Rufus Wainwrightin keikalla, vuoden 2012 lopulla. Silloin artistilla oli mittava bändinsä taustallaan ja koko esitys oli mieletön spektaakkeli, josta lähdin kotiin totaalisen liikuttuneena ja sekopäisesti onnellisena ja surullisena yhtäaikaa.

Tällä kertaa lavalla oli vain laulaja pianon ja kitaran kera. Minulla kesti hetken saada kiinni oikeasta tunnelmasta, kun viime kerralla meininki oli niin railakasta, mutta hieno ilta tämäkin oli. Lämppärinä esiintyi Rufus Wainwrightin sisarpuoli, Lucy Wainwright Roche, suosittelen tutustumaan tähänkin artistiin!/ / /Lovely evening yesterday with my husband - Rufus Wainwright in Helsinki. We also went to see him in Oxford's New Theatre in 2012. That was a totally different show from yesterday's - he had his band with him in Oxford and the gig was just a totally amazing spectacle. I left home feeling very touched, happy and sad at the same time.

In Helsinki there was only him and his guitar and piano on the stage. Fabulous evening anyway. The other performer was Lucy Wainwright Roche, Rufus' stepsister. We really enjoyed her moving performance, too.

No comments: