14/03/2014

Suoraan seinään
Kipaistiin miehen lounastauolla Kaapelitehtaalle Taidemaalariliiton Teosvälityksessä käymään. Välitys oli tänä vuonna pettymys (upeaa merikaapelihallia kannattaa toki aina käydä ihastelemassa), mutta onneksi tarjolla oli muutakin nähtävää.

Ornamon Teosmyyntinäyttelyssä oli useita tosi mielenkiintoisia ja hienoja töitä, merkkasin muutamia suosikkejani ylös, joten niistä ehkä lisää joskus myöhemmin.

30.3. asti Kaapelilla on käynnissä myös Muu ry:n ja TML:n yhteistyöprojekti SUORAAN SEINÄÄN -ryhmänäyttely. Teokset toteutetaan suoraan gallerian seiniin ja maalauksen prosessi on esillä koko näyttelyn ajan.

Paikalla työskentelemässä ollut taiteilija antoi luvan kuvien ottamiseen ja julkaisemiseen.

Suoraan seinään -näyttelyn taiteiljat ovat:
Sirkku Ala-Harja
Tessa Androutsopoulos
ASAC
Frank Blank
Lotta Hänninen
Helena Mark
Elliina Peltoniemi
Alexandre Riviello
Vappu Rossi
Hans-Peter Schütt
Jussi TwoSeven/ / /I had an interesting visit to a large cultural centre, Kaapelitehdas, today. We browsed a couple of exhibitions with my husband and especially liked this on going performance-like group exhibition. The artists will be working at the gallery painting on the walls every day until the end of March. Looked very interesting already - I'd love to take part in something like this one day.

One of the artists was present and gave me permission to take photos and publish them.


No comments: