20/08/2014

Pienet pehmolelut kierrätyskankaasta / DIY small soft toys
Löysin Fidasta parilla eurolla ison kankaan, jossa oli erilaisia pieniä kulkuvälineiden ja ukkeleiden kuvia. Taisi olla lakana tai verho. Perus puuvillakankaan tuntuista ja värit säilyneet hyvin. Tuli heti mieleen, että teen siitä pieniä pehmoleluja. Nämä olisivat mukavat pienemmillekin lapsille, joilla on tapana vahingossa tai tahallaan pudottaa leluja jatkuvasti lattialle. Eivät ainakaan kolise ikävästi, eivätkä mene rikki.

Lapsi osallistui näiden tekemiseen täyttämällä autoja ja ukkoja vanulla ja oli leikeistä niin iloinen, että huokasi: "Ihanaa.."

Pienten pehmolelujen viimeistelemiseen minulla on muuten yksi hyvä vinkki, mutta taidanpa tehdä siitä erillisen postauksen.

Iloista loppuviikkoa!/ / /I found a large children's fabric with a vehicle pattern at a charity shop and knew immediately what to do with it. I cut the little cars, men etc. off and sewed them into soft toys. Our daughter helped me to fill them with the wadding and was so happy to play with them, that she just sighed: "Lovely.."

Have a lovely rest of the week!No comments: