09/08/2012

Arjen kivat jututHertford Bridge a.k.a. Bridge of Sighs

Hauska idea Mini eco -blogista

Olemme nyt asuneet Oxfordissa puoli vuotta. Edelleenkin täällä tuntee aika ajoin olevansa matkalla, ja sekös on mukavaa! Eilen oli melko tyypillinen englantilainen sadesää, mutta siitä huolimatta nappasin lapsen ja kameran mukaan ja kävimme keskustassa seikkailemassa. Se oli kiva retki - hankimme uuden puujunan tytön junarataleikkeihin, ostimme evästä kauppahallista ja katselimme taas kertaalleen upeita vanhoja rakennuksia. Tämä kaupunki on satumainen kaunis.

Sitten aivan muihin aiheisiin. Puolitoista vuotta sitten tein ruokavaliossani suuren muutoksen ja nyt kesäloman jälkeen havahduin taas tekemään uusia ja parempia valintoja siinä, mitä suuhuni laitan. Siinä sivussa ärsyynnyin siitä, että litkin mustaa teetä edelleen aamuisin ja usein päivisinkin. Eglantilaisilla on tapana juoda tosi tymäkkää mustaa teetä, mutta luonnollisesti kahviloissa ja kaupoissa on teelaaduissa valinnanvaraa niin paljon kuin kuvitella saattaa. Suht' pienissäkin kaupoissa myydään myös luomuteitä, eikä niitä ole hinnalla pilattu. Yksi tuollainen ihana laatikko kustantaa 99 penceä. Vieroitin siis itseni siitä mustasta aamupaheesta ja korvasin sen vihrellä luomuteellä. Makukin on paljon parempi! Iltojen pimetessä on ihana lipittää noita eri makuisia kofeiinittomia vaihtoehtoja.

Eilen olin taas piirtämässä, tällä kertaa muotokuvaa. Mukavaa vaihtelua sen kokonaisen alastonmallin kanssa kamppailuun. Kahdessa tunnissa ehtii päätä piirtää ihan kivasti, kunhan pääsee heti alusta asti hyvin vauhtiin. Mallin piirteissä ei ollut tällä kertaa kyllä mitään minun silmissäni mielenkiintoista, joten aika peruspuurtamista oli tuon piirustuksen raapustaminen.No comments: