26/10/2012

Pieniä löytöjäRakas sisareni perheineen vieraili meillä viikon ajan ja pikkuputiikkeja, kirppiksiä, kauppahallin sopukoita, toreja ja markkinoita tuli yhdessä syynättyä. Joitakin pieniä juttuja tarttui mukaan. Puinen pöytäkalenteri ja mortteli löytyivät edullisesti aivan mahtavasta One Village Shopista (nettikauppa on ulkoasultaan suoraan sanottuna hirveä, mutta putiikki oli hyvin säntillisessä järjestyksessä ja valikoima iiiihana) Woodstockin pikkukaupungista. Kalenterin paikka tulee olemaan mahtavalla ja suurella työpöydälläni - sitten kun taas joskus hamassa tulevaisuudessa sellaisen omaan.

Keraamiset sokeri- ja teepurkki odottivat ottajaansa jokatorstaisella keskustan Antiques & Crafts Marketilla ja lähtivät heti mukaan, koska maksoivatkin vain punnan kipale. Koska tässä huushollissa ei juuri milloinkaan käytetä sokeria, laitoin purkkiin äidin lähettämiä kuivattuja omenia, nam!

Morttelin kanssa samassa kuvassa olevat kannelliset pikkupurnukat löytyivät kaupungintalolla silloin tällöin järjestettäviltä käsityömarkkinolta. Nuori keramiikkataiteilija oli itse myymässä tuotteitaan ja nämä ihanuudet hän oli laittanut alekoriin - hintaa 4 puntaa/kpl. Tekijän muita upeita töitä voi käydä katsomassa hänen nettigalleriastaan: http://rosalindbrock.wix.com/ceramics

Viimeisen kuvan rannerenkaan ostin Brightonista rantatorilta. Ihastuin afrikkalaisnaisen myymiin koruihin totaalisesti ja olisin voinut ostaa näitä parikin, mutta tarpeeksi pientä kokoa ei ollut montaa enää jäljellä. Arvaisitteko, mistä materiaalista rannerengas on valmistettu? Lehmänsarvesta!No comments: