16/04/2014

Bisgaard


Tapahtuipa eräänä päivänä, että lähdimme lapsen kanssa innolla kauppakeskukseen ostamaan uusia kevätkenkiä. Monta puljua myöhemmin emme olleet sovittaneet vielä yksiäkään kenkiä (valikoimissa ei ollut yhtään mitään sinne päinkään, mitä lähdin hakemaan) ja lapsi nukahti rattaisiin. Palasin tympiintyneenä kotiin, ja ei muuta kuin googlettamaan. Kenkiä on vähän huono ostaa sovittamatta, mutta minkäs teet.

Muistin nähneeni joskus tanskalaiselta Bisgaardilta hyvännäköisiä lasten kenkiä ja sellaiset tilattiin. Tyyriithän ne olivat, mutta uskoisin niiden olevan niin kestävät, että ne saadaan pieneksi jäätyään myytyä eteenpäin ihan hyvällä hinnalla. Vaikuttavat juuri täydellisiltä. Pohja on tukeva, mutta kuitenkin taipuisa. Tykkään yksinkertaisesta ulkonäöstä ja lyhyestä varresta, jonka ansiosta pieni vesisade tai lätäkköön astuminenkaan ei menoa haittaa./ / /We were disappointed by the selection of kids' shoes in the stores and decided to order a pair of Danish Bisgaard ankle boots online. Definitely not a disappointment, love them.

5 comments:

Tanja said...

Onpa hyvännäköiset kengät, täytyykin käydä tarkistamassa löytyykö putiikista pojille mitään.

Tanja said...

Tuolla Bisgaardin sivuilla ei ollut lasten kenkien nettikauppaa, oli vain naisten. Mistä tilasit nuo kengät?

Maija said...

Hei Tanja! Sellainen kuin pikkujalat.fi. Voin kyllä suositella, saatiin kengät kahdessa päivässä.

Tanja said...

Ehdinkin jo löytää tuon kun googlailin. Harmillista, koot vaan ovat meidän pojalle pieniä. Tuolla pitäisi olla kokoon 40 asti, mutta näyttää käytännössä kyllä loppuvan tuonne 30 paikkeille. Tosi kivoja lastenkenkiä kyllä.

Maija said...

Harmi! Ehkä sieltä voisi kysellä isompia kokoja? Vaikutti hyvältä palvelulta.