31/08/2014

Lapsen synttärit / Birthday partyMuutama kuva lapsen synttäreihin liittyen. Väkeä oli kuin pipoa ja kaikilla oli niin mukavaa. Katoimme voileipäbuffetin parvekkeen pöydälle, ja sehän oli hyvä keksintö. Partsilla oli sopivan viileää, niin että juustot, kala ym. saivat olla siellä kaikessa rauhassa tarjolla koko juhlien ajan. Lisäksi oli tietysti kakkua, minkä koristelimme yhdessä lapsen kanssa. Neljän sienikynttilän lisäksi koitin keksiä jotain yksinkertaista ja sieniiin sopivaa koristetta, ja lopputulos oli minusta aika kiva! Mikä parasta, nuo pihlajanmarjat sopivat tuollaisena pienenä annoksena hyvin maultaankin suklaakakkuun. Ohjeen vähän erilaiseen pohjaan löydät täältä pähkinä ja manteli -blogista.

Tarjolla oli myös juustoja, viinirypäleitä, minttua, basilikaa ja vesimelonia cocktailtikuissa, sekä keväällä testaamiani pieniä raakasuklaaherkkuja.

Koristelut olivat simppelit - ompelin vanhasta valkoisesta pellava-puuvillalakanasta viirinauhan ja kakkupapereista pallomaiset roikkuvat koristeet. Eihän niitä ole raaskinut vieläkään ottaa alas.

Nelivuotiskuvia käytiin ottamassa graffitiaidalla, perinteisesti vanerisen numeron kera./ / /We celebrated our daughter's fourth birthday this weekend. It was a lovely party and I'm really happy how everything turned out even though we didn't have a lot of time to arrange anything special. As you can see, the photos I'm sharing here are mainly about the food and decoration - I hope you enjoy them and possibly get some inspiration.

8 comments:

Anna said...

This is one of the most amazing birthday cakes I've ever seen! Happy birthday!

Maija said...

Thank you very much, Anna! :D I'm glad you liked the cake.

Unknown said...

Ei vitsit miten sympaattinen kakku. :)

Maija said...

Kiitos :)

Jutta said...

Oi että miten suloinen kakku! Aivan mahtava!

Maija said...

Kiitos, Jutta! :)

Niina said...

Kaikki niin kaunista, sisustus ja kakut, ja nuo paperipallokoristeet ovat ihanat. Silmä lepää!

Maija said...

Kiitos kehuista, Niina! Koristeet ja kakku oli tosi helppo tehdä :)