14/11/2014

Kesä mielessä / Summer clothing for children


Syksy on ollut kiireisempi kuin miesmuistiin. Työhuoneelle on ollut käyttöä, sillä valmistin tilauksesta parin viikon aikana ison kasan lastenvaatteita Australiaan, missä nautitaan jo kesäkeleistä.

Yllä muutama esimerkki ompelemistani vaatteista. Mikäli olet kiinnostunut, laita rohkeasti viestiä osoitteeseen maija.ukko(at)gmail.com. Vaatteet on valmistettu kierrätyskankaista, joten prikulleen samanlaista ei välttämättä ole mahdollista tilata.

Ylläolevia kappaleita on myynnissä Australiassa majaileville Veronican nettiputiikissa osoitteessa artybaby.com./ / /It's been a very busy autumn with the studies and a couple of cool projects, one of them making summery children's clothes for an Australian online store artybaby.com set up by Veronica Le Nevez. All items are made of recycled fabrics by myself here in Finland, in my fabulous new workshop in Helsinki.
2 comments:

Niina said...

Kauniita, onpa hienoa, että olet päässyt kansainvälisille markkinoille!

Maija said...

Kiitti, Niina! Noh, nämähän olivat vain yksittäiskappaleita, tosin enempään mulla ei olisi koulun ohella aikaakaan. Mukava tietysti, että joku on löytänyt ja tykkää ja arvostaa! :)