19/10/2014

Museossa / In the Museum of Natural History


Olemme Oxfordissa viettämässä laatuaikaa tyttären kanssa. Uusille lukijoille infona, että asuimme täällä kaksi vuotta ja muutimme takaisin Suomeen viime helmikuussa. On niin ihanaa olla taas täällä, että itkettää.

Ja sitten itse postaukseen, joita ajattelin tällä kertaa kirjoittaa myös reissusta, koska kotiin ja arkeen palattua ei aika tahdo riittää. Luonnontieteellinen museo oli remontissa koko viime vuoden sekä tämän vuoden alkupuolen, joten emme päässeet vierailemaan siellä pitkiin aikoihin. Se oli sääli! Nyt sinne piti lähteä heti. Aina vaan uskomattoman ihana paikka, erityisesti yhdessä lapsen kanssa tutkittavaksi. Jostain syystä nuo hyönteiset kiehtovat minua aina eniten./ / /We're in Oxford, England, me and my daughter, staying with some of our lovely friends and having an amazing holiday. We lived here for a couple of years and moved back to Finland last February. I just love this city, so much! One of the nicest places to visit here, especially with children, is the Oxford University Museum of Natural History. The building is gorgeous and the collection just so enchanting. It's the kind of place you want to take your child to over and over again. For some reason I personally always go crazy over the insects.
2 comments:

Niina said...

Niin kauniit kuvat! Rakastan museoissa vierailua lasten kanssa, varsinkin luonnontieteellisissä, koska siellä on itselleni niin paljon visuaalisesti viehättävää nähtävää. Ihanaa reissua!

Maija said...

Kiitos, Niina! Niin just. Sellaiset paikat, mitkä ovat lapsille sekä aikuisille yhtä kiinnostavia ovat melko harvassa, mutta luonnotieteelliset museot ovat kyllä täydellisiä! :)