06/01/2015

Lapsille / For the children

Sekalaisia löytöjä ja tekeleitä tällä kertaa.

Kolme aivan ihanaa lastenkirjaa, joiden lukemiseen ei itsekään kyllästy: Mieheni hankkimat Jon Klassenin kirjat ja lahjaksi saatu huippukiva The Odd One Out. Silloin, kun lapsi oli vielä ihan pieni, eikä ymmärtänyt englantia, käänsin hänelle hyviä englanninkielisiä lastenkirjoja suomeksi.

Pinokkio-sätkynukke on sunnuntainen löytö Kattilahallin kirpputorilta, laatikosta, jossa tavarat olivat ilmaisia!

Pusero ja pienet kassit on ommeltu kierrätyskankaista ja ne ovat menossa Rõõmin putiikkiin myytäväksi./ / /A few things we've found or made, for kids. My husband has bought the books by Jon Klassen, they're awesome. The spotting book was a lovely birthday present from dear friends.

Last Sunday I visited a big flea market and found the Pinocchio puppet in a box full of stuff for free!

The blouse and the little shopping bags will be for sale in our boutique. I sewed them from second hand fabrics.
4 comments:

Niina said...

Kivanoloisia kirjoja. Minunkin pitäisi hommata jotain helppoa englanninkielistä lukemista meidän eskarille, etteivät hänen englannintaitonsa ruostu.

Maija said...

Niina, voisin kirjoittaa sulle listan meidän suosituimmista englanninkielisistä kirjoista, mitkä voisivat olla sopivia :)

Kikka said...

Oi, minun suosikkikirjoja on suomennettuina säikähtänyt kilpikonna ja hattunsa kadottanut karhu. Töissäkin molemmat on kovin tykättyjä. Varsinkin hatusta kovasti keskustellaan; hävisikö ja löysikö jänis sen, vai oliko ryökäle :)

Maija said...

Kiitos kommentista, Kikka! Miten mä en edes tajunnut ottaa selvää, että onko näitä suomennettu - onpa hyvä, että sekin tuli nyt ilmi. Joo minustakin on hauskaa, että noin yksinkertaisella tarinalla ja kuvituksella voi saada aikaan niin mielenkiintoisen kertomuksen :)