21/05/2016

Marionettityöpaja Rõõmissä / Bird Puppet WorkshopPidettiin Kallio Kukkii -festivaalin yhteydessä Rõõmin ensimmäiset työpajat. Aiheena oli lasten kierrätysaskartelu, ja simppeleistä ja helposti saatavilla olevista materiaaleista askarreltiin marionettilintuja. Niistä tuli kyllä tosi hauskoja, kiitos osallistujille!

Rõõm (putiikki & työhuone) sijaitsee osoitteessa Helsinginkatu 17. Olen siellä työskennellyt opiskelun ja muun ohella jo pari vuotta, mutta nyt opintojeni päätyttyä ollaan pistetty hösseliksi lähinnä Kati-Marikan kanssa. Lisää työpajoja ja ties mitä muita tapahtumia tiedossa. Lisäksi tilaan perustetaan loppukesästä pieni galleria.

Kaupassamme myytävät tuotteet ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja. Itse ompelen lasten- ja naistenvaatteita ja -asusteita kierrätysmateriaaleista, ja Kati-Marikan printtituotteet on painettu kierrätyspaperille. Jatkossa otamme myös muiden suunnittelemia/valmistamia tuotteita myyntiin, joten jos kiinnostuit, ota yhteyttä! Myös gallerian näyttelyaikojen haku avataan taiteilijoille kesän aikana.

Takahuoneessa saattaa toisinaan vapautua pöytäpaikka työtilaa kaipailevalle. Kannattaa kysellä, jos on tarvetta.

Viikon päästä lauantaina, Siivouspäivänä, Rõõm muuntautuu kirpputoriksi. Tervetuloa tekemään löytöjä! Seuraa sivuja Facebookissa, niin näet viikon aikana minkälaista kirppistavaraa myyntiin on tulossa. Myös nettisivuja päivitetään pikku hiljaa.

Tervetuloa!

Rõõm
Helsinginkatu 17
Avoinna yleensä ti-la/su, aukioloajat tarkentuvat pian!/ / /Lots of things happening at our shop here in Helsinki at the moment. We got workshops started this week - the first one was a children's recycled craft workshop in which we made these fabulous bird puppets.

We're also looking for other designers' / crafters' pieces of work to be sold in the shop. We've got an eco-friendly theme going on - my children's and women's clothes and accessories are made of second hand materials, and Kati-Marika uses recycled paper in her printed items.

We're also opening an art gallery later during this summer. I'm so exited about that!

Next Saturday (May 28) we're attending the Cleaning Day by selling second hand items all day long.

Follow Rõõm on Facebook to see what's happening!


No comments: