31/07/2014

Genevessä / In GenevaOlipa ihana tuo Geneve. Jostain syystä minulla oli siitä aika erilainen kuva, sellainen kliininen ja moderni. Toki uudempaakin rakennusta löytyy - kaupunki onkin hauska sekoitus uutta ja vanhaa, vieri vieressä, erittäin rennolla meiningillä höystettynä. Genevenjärven lahti kaupungin keskellä antaa paikalle erityisen leiman ja tunnelman. Eniten elämää oli ehdottomasti järven rannalla ja etenkin ihanalla laiturialueella, missä on uimaranta ja kylpylä.

Kokosin tähän postaukseen lähinnä omia suosikkiyksityiskohtia, mistä tuli napsittua kuvia./ / /Geneva surprised me, it was beautiful! I loved the happy mixture of old and new, and the whole atmosphere was very relaxed. The city reminded me of both Paris and Barcelona. Lake Geneva in the middle of the city gives the place a special character.

Here are some details of Geneva, that I enjoyed.

4 comments:

Unknown said...

Ihania kaupunkikuvia taas kerran. Upeita vanhoja rakennuksia. Täytynee ottaa Tukholmaan kamera mukaan, kun tässä ihan inspiroituu kuvaamaan, kun katselee näitä kuvia!

Maija said...

Kiitos, Satu! Kiva kun tulit kommentoimaan :) Ota ihmeessä kamera mukaan, sulla sitä silmää onkin fotoilla!

Saija said...

Vaikuttaa kivalta kaupungilta, minullekin täysin tuntematon, mutta näyttää houkuttelevalta! Tosi kauniita nää sun matkakuvat!

Maija said...

Joo, Geneve oli vähän sellainen ekstrajuttu tällä matkalla. Oli kyllä mukavaa olla kaupungissakin sen vuoristoseikkailun jälkeen. Se unohtui mainita, että tällä kertaa ei vuokrattu autoa vaan kuljettiin junalla Genevestä Zermattiin ja takaisin, ja se matka oli aivan mahtava! Upeat maisemat junasta.